Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Πρόσκληση στη βράβευση των εκπαιδευόμενων του ΣΔΕ Κέρκυρας (παρ. Λευκίμμης) από το Wikimedia Foundation

Πρόσκληση
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 Ώρα 19:00-21:00
2ο Δημοτικό Λευκίμμης (Ριγγλάδες) αίθουσα πολλαπλών χρήσεων

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κέρκυρας σας προσκαλεί στην πρώτη Ημερίδα Απολογισμού & Ευαισθητοποίησης για την Εκπαίδευση Ενηλίκων και την Απονομή Απολυτηρίων Τίτλων που διοργανώνεται στη Λευκίμμη.

Θα γίνει βράβευση εκπαιδευομένων μας από το Wikimedia Foundation (για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Wikimedia Foundation, οργανισμού που αναπτύσσει και συντηρεί τη γνωστή ελεύθερη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, και τη δημιουργία λημμάτων για τα χωριά της Λευκίμμης στη Wikipedia) και θα παρουσιαστούν δράσεις των εκπαιδευόμενων μας.

Επιπλέον το ΣΔΕ Κέρκυρας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Απολογισμού & Ευαισθητοποίησης καθώς και Απονομή Απολυτηρίων Τίτλων στην έδρα του, στην πόλη της Κέρκυρας, την Παρασκευή 26/6/2015.

Θα υπάρξει νεότερη σχετική ανακοίνωση.

σημ.: Ειδικά για τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωση υπάρχει η δυνατότητα προώθησης οπτικοακουστικού υλικού, σχετικού με τη βράβευση από το Wikimedia Foundation με έδρα το San Fransisco, Ca., καθώς και η δυνατότητα δήλωσης από τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς. Επικοινωνία στο 26610-44997, 6948045368, mail@sde-kerkyr.ker.sch.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου